moćna žena

Verica Rakočević BEZ DLAKE na jeziku i SRAMA: Finansiram naš brak, pa šta!

4

Ova 2018. godina pravi je jubilej za našu poznatu dizajnerku koja  iskreno govori o svojoj višedecenijskoj karijeri, ali i o svom 35 godina mlađem suprugu i njihovom zajedničkom životu.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančevićfoto: Luka Šarac

Ona je u martu ove godine proslavila čak 70. rođendan! Pored toga, ove godine slavi i pet godina ljubavi sa svojim suprugom, Veljkom Kuzmančevićem.

 

Dizajnerka je priznala da se u životu dešava uvek ono u šta verujemo. Iako je zagazila u osmu deceniju života, i dalje ima velike planove i želje.

 

Ne krije da joj je suprug velika podrška.

Veljko me je promenio, a moja buntovna priroda nekada se opire toj promeni. On me smiruje dok ja imam otpor prema miru, što nas nekad dovodi u konfliktne situacije, ali on je neko ko uvek zna da me razveseli i oraspoloži. Veljko me uvek vrati u ravnotežu", rekla je Verica za magazin "Story".

Skladan par slavi 5 godina ljubavi
Skladan par slavi 5 godina ljubavifoto: Damir Dervišagić

Svesna je da je mnogim ljudima njihova veza nejasna, ali po njenom mišljenju nenormalniji su brakovi ljudi istih godina. Na komentare da izdržava Veljka odgovorila je:

Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je nekome bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija obvog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35 hiljada dinara i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume."

Mnogo joj je važnije da pored sebe ima muškarca koji je čini srećnom. Stava je i da je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke.

 

Verica je, takođe, priznala da je odluka da potpišu predbračni ugovor bila logična jer ona ima iza sebe ima tri i po decenije rada i troje dece, te je ugovor bio dogovor između dvoje odraslih ljudi.

 

 

makonda-tracker