sREćNA MAMA

Nina Janković: Želim veliku PORODICU i volela bih da suprugu PODARIM DEVOJČICU

1

Nakon što se pre dva i po meseca porodila i na svet donela sina Vukašina , poznata glumica Nina Janković Dičić povukla se iz javnosti. Međutim, ta pauza nije dugo trajala budući da se veoma brzo vratila svojim televizijskim ulogama.

Nina Janković
Nina Janković foto: Luka Šarac

Budući da su se nedavno ostavrili u ulozi roditelja, Nina i njen suprug Mateja Dičič obeležili su prošlog meseca četvrtu godisnjicu braka u intimnijoj atmosferi, piše magazin Story.

 

Lepa umetnica otkriva kako uživa u roditeljstvu i da se raduje svakom novom danu jer ju je majčinstvo promenilo i učinilo još srećnijom ženom.

 

Osim što je veoma uspešna u svom poslu i ima sjajnu karijeru, mlada glumica kaže kako bi je obradovalo još jedno proširenje porodice i da bi ovog puta volela da postane mama jedne lepe devojčice.

Želim veliku porodicu i ne bih se bunila ukoliko bih dobila još jednog sina . Ipak, pošto je poznato da su očevi povezaniji sa ćerkama , volela bih da suprugu podarim devojčicu, kaže Nina Janković za Story.

Iako bi volela da što više vremena provodi sa sinom Vukašinom i suprugom Matejom Dičičem, prihvatila je nekoliko profesionalnih angažmana koji su joj ponuđeni i nastavila je sa snimanje treće sezone serije "Ubice mog oca".

 

 

 

 

makonda-tracker