novi glossy

Jelena Karleuša: Ne damo da unište našu SREĆU!

1

Iako je tačno na godišnjicu braka bila razdvojena od supruga, zvezda šou-biznisa priča o tome kako već punu deceniju odolevaju brojnim izazovima i koliko je njihova ljubav snažna da ništa nije uspelo da je naruši

foto: glossy
foto: glossy

Prošlo je tačno deset godina otkako su se zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (39) i njen suprug, fudbaler Duško Tošić (33), na Vidovdan 2008. godine jedno drugome obećali na večnu vernost. Iako svake godine obeleže svoj intimni jubilej, ovoga puta njihov prvobitan plan morao je da bude promenjen. Naime, Jelena je želela da sa naslednicama Atinom (10) i Nikom (9) otputuje u Moskvu, gde je Duško sa reprezentacijom Srbije igrao na Svetskom prvenstvu, ali je zbog brojnih poslovnih obaveza morala da otkaže put. Ipak, pevačica kaže da to nije poremetilo ništa, jer su slavlje odložili samo na neko vreme.

 

- Iako mi je želja da vidim Moskvu i njen veličanstveni Crveni trg bila velika, nisam uspela da organizujem da Duško i ja tamo provedemo romantične trenutke. Prvobitan plan je bio da sa Atinom i Nikom najpre proslavimo jubilej, jer su one kruna naše ljubavi, a potom da prošetamo prestonicom Rusije i obiđemo njene znamenitosti. Ipak, naš poseban dan malo će morati da sačeka, a Duško i ja ćemo svakako na dostojan način nadoknaditi propušteno vreme - počinje Jelena i otkriva šta je tajna njenog uspešnog braka...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 34. broju magazina Glossy, koji u sredu, 4. jula dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker