godine su samo broj

U potpuno NOVOM IZDANJU: Pevačica koju smo obožavali posle ŠEST godina donosi novi zvuk i IZGLED! (FOTO)

0

Svojim hitovima "Gene in the bottle" i "What a girl wants" kupila nas je još 1999. godine. Sada, 19 godina kasnije, donosi svojoj publici nov album "Liberation".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošlo je skoro 6 godina od poslednjeg albuma Kristine Agilere. Poslednji put kada je to uradila, Barak Obama je još uvek bio predsednik. Dakle, odavno je bilo. Od tada, tridesetsedmogodišnja prevačica bila je u žiriju takmičenja "Glas", verila se i rodila ćerku, Samer Rejn. Uprkos svemu, ona se vraća u studio, polako kreirajući svoj novi album, dodajući mu, uz svoj prepoznatljiv zvuk i glas, još ponešto novo.

 

Sa najavom novog albuma "Liberation" i svetske turneje, Agilera je svojim fanovima pokazala i svoj nov izgled u časopisu "Paper magazine", potpuno drugačiji od onog na koji smo navikli. Iako ih je bilo mnogo.

 

 

hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

 

Svojim novim izgledom, sa naglaskom na prirodan izgled, bez šminke, Kristina Agilera pokazala je još jednom da joj sve dobro stoji i da joj rad na novom albumu itekako prija.

 

 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

 

Album "Liberation", od kog nas deli samo nekoliko sati, počinje jednom predominantnim instrumentalom, istoimenim kao i album, koju je komponovao Nikolas Britel, koji je prethodno bio nominovan za Oskara i Zlatni globus za film "Moonlight".

 

Očekuju nas i pesme "Sick of Sittin", koja potvrđuje njen raniji zvuk, i "Dreamers", o devojkama koje žele da se i njihov glas čuje. Na novom albumu naći će se i duet sa koleginicom Demi Lovato, koji predstavlja podršku svim zlostavljanim ženama i pokretu #Ija.

 

 

Kritika i Kristinine kolege ističu da su balade najjača strana ovog albuma od 15 pesama. Kontemplativne i lagane prirode predstavljaju Kristinino najbolje ostvarenje posle pesme "Hurt" iz 2006. godine.

 

 

makonda-tracker