incident

PRETI joj čak 10 GODINA ZATVORA: Poznatoj glumici policija pronašla DROGU u novčaniku!

1

Nekadašnja zvezda popularne serije o sestrama vešticama Rouz MekGovan saslušana je zbog posedovanja kokaina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Povučena i tiha Pejdž, koju je u seriji "Čari" igrala Rouz MekGovan, nestala je. Naime, glumica je saslušana zbog posedovanja kokaina, koji je policija pronašla u njenom novčaniku na aerodromu u Vašingtonu u januaru 2017. godine.

 

Rouz MekGovan tereti se za posedovanje kokaina, nakon što je policija pronašla nekoliko kesica ilegalnog kokaina u njenom novčaniku koji je ona zaboravila na aerodromu, nakon što je doputovala u Vašington. MekGovan tvrdi da nije kriva i da kokain nije njen. Navela je i da je ona čak pet sati bila bez novčanika. Istakla je na saslušanju da veruje da je njen novčanik ukraden iz ranca, dok je bila u toaletu na aerodromu.

 

Rouz takođe ističe da včvrsto veruje da joj je droga podmetnuta. Između ostalog, za taj postupak okrivljuje Harvija Vajnstina, protiv koga su poslednjih meseci ustale poznate holivudske glumice, rekavši da ih je poznati filmski producent zlostavljao. Rekla je i da je ubeđena da je Vajstin unajmio privatne detektive koji prate žene koje su, poput nje, iznele optužbe protiv njega. Podsećamo, Rouz je veliki borac za ljudska prava, a posebno je bila aktivna poslednjih meseci povodom pokreta #Ija za sve žene koje su bile ikada zlostavljane.

 

Rouz MekGovan
Rouz MekGovanfoto: Profimedia

Strani mediji prenose da u slučaju da se dokaže da je Rouz kriva i da joj preti kazna od čak 10 godina zatvora zbog posedovanja. Datum suđenja biće naknadno . Njen advokat, Hose Baez, izjavio je da se Rouz čvrsto drži i da će se snažno boriti da dokaže svoju nevinost.

 

 

makonda-tracker