Tragično

Njihova tuga NE PRESTAJE, a ove tragedije obeležile su ih za CEO ŽIVOT: Poznati koji su doživeli smrt svoje dece

0

Legendarni skijaš Bodi Miler i njegova supruga Morgan doživeli su tragediju jer se njihova 19-mesečna ćerka Emelin Grir udavila u bazenu.

džon travolta i keli preston
džon travolta i keli prestonfoto: Profimedia

Bračni par je u toku vreme bio na zabavi kod suseda, a njihovu ćerku su lekari pokušavali da ožive međutim bezuspešno pišu američki mediji.

 

Emelin Grir je bila najmlađi član porodice od četvoro Milerove dece.

Slomljeni smo. Naša draga Emi juče je izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo iskusiti ovakav bol. Njena ljubav i duh nikada neće biti zaboravljeni", napisao je legendarni skijaš Bodi Miler u ponedeljak na Instagramu ispod fotografije svoje ćerke.

Legendarni skijaš nije jedini od poznatih ličnosti koji je doživeo ovakvu tragediju.

 

Naime, u julu 2015. godine 15-godišnji sin Nika Kejva pao je sa 18 metara visoke litice i preminuo ubrzo u bolnici. Kasnije se ispostavilo da je tinejdžer bio pod jakim uticajem LSD-ja.

Kad se dogodi nešto tako katastrofalno, jednostavno se promenite. Promenite se u osobu koju više ne prepoznajete. Kad se pogledate u ogledalo, prepoznajete se, ali iznutra ste sasvim druga osoba", rekao je Kejv.

Eriku Kleptonu je 20. marta 1991. četvorogodišnji sin Konor pao s 53. sprata solitera u Njujorku. Dečak je skakao po krevetu u spavaćoj sobi i pao naslonivši se na otvoreni prozor. Pao je na krov obližnje četvorospratnice i ostao na mestu mrtav.

 

Pronađen je u crvenoj pidžami i papučicama. Otac mu je posvetio jednu od najlepših balada ikada – "Tears in Heaven".

 

Smrt Romi Šnajder u Parizu 1982. godine bila je rezultat kombinacije lekova protiv bolova i alkohola.

 

Romi Šnajder
Romi Šnajderfoto: Profimedia

Egzodus Tajson, četvorogodišnja ćerka svetskog bokserskog šampiona Majka Tajsona, stradala je u maju 2009.

 

Devojčica je umrla u bolnici nakon što joj se, dok se igrala, oko vrata omotala žica sprave za trčanje. Malenu je pronašao njen sedmogodišnji brat Migel. Majka je pokušavala da je oživi čekajući hitnu pomoć, ali bezuspešno.

 

Najstarije dete Džona Travolte i Keli Preston, 16-godišnji Džet, pao je dok se kupao u kadi u porodičnoj kući na Bahamima. Iako je odmah odvezen u bolnicu, lekari nisu mogli da mu pomognu.

 

 

makonda-tracker