ČUVAJU BRAK

Razlika u godinama ih ne sprečava da se BEZUSLOVNO VOLE: Ovi poznati parova imaju MILIONE i LJUBAV o kojoj svi maštaju (FOTO)

0

Razlika u godinama u ljubavnim odnosima ponekad ne mora da bude od presudne važnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dokaz tome su brojne zvezde koje su godinama u skladnim brakovima. Upravo su najenobičniji parovi, ujedno i najskladniji.

 

 

Tako je Džordž Kluni od supruge Amal stariji 17 godina, Džej Zi od Bijonse 12 godina, a Majkl Daglas od Ketrin Zite Džons čak 25 godina...

 

Džordž i Amal Kluni

 

foto: Reuters / Pool

 

Ovaj par se upoznao na humanitarnoj zabavi u Italiji. Međunarodno priznata advokatica Amal (40) i holivudski glumac Džordž Kluni (57) nakon te večeri su počeli da se dopisuju. Zaljubili su se uprkos velikoj razlici u godinama (glumac je 17 godina stariji). Par se venčao 2014. godine u Veneciji, a prošle godine su dobili blizance Aleksandera i Elu. Odlučili su da se skrase u luksuznoj vili u Engleskoj vrednoj 13 i pol miliona dolara, a prvi sused im je premijerka Tereza Mej.

 

 

Bijonse i Džej Zi

 

foto: Profimedia

Jedan od najmoćnijih parova u muzičkoj industriji su svakako pevačica Bijonse (36) i reper Džej Zi (48). Uprkos velikoj razlici u godinama, je zajedno već dugi niz godina. Džej Zi je od supruge stariji 12 godina.

 

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

 

foto: Profimedia

Glumački par Ketrin Zita Džons (48) i Majkl Daglas (73) su tokom dugogodišnjeg braka dobili dvoje dece. Supružnici oskarovci su oduvek zanimljivi medijima zbog 25-godišnje razlike u godinama. Kada su se upoznali, Daglas je još bio u prvom braku. Još na prvom susretu joj je rekao da će ona biti majka njegove dece. Premda se to tad činilo kao dobra šala, ove godine su proslavili 18. godišnjicu braka.

 

 

makonda-tracker