izborila se s mukama

Doživela NEŠTO što mnogi ne bi preživeli: Lepotica koja je zavela TOM KRUZA danas je gotovo neprepoznatljiva

0

Poslednji put je punila stranice novina dve godine kasnije, ali ne zbog glumačkog uspeha, već zbog napada koji je doživela u sopstvenom domu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šta dobijete kada spojite brzinu, pilote i vojne avione i u sve to umešate malo ljubavne priče?

 

Filmski hit svih vremena - 'Top Gun'. Na radost mnogobrojnih obožavatelja, čak 32 godine kasnije većina filmske ekipe ponovo je na okupu, a sve iz jednog razloga - da snime nastavak.

 

A da je snimanje napokon započelo, objavio je glumac koji je postao i zaštitno lice filma - Tom Kruz - koji je na društvene mreže stavio tizer fotografije, a ubrzo su otkriveni i datumi kada bi film mogao da ugleda svetlo dana.

 

foto: Profimedia

Ipak, na veliku žalost, neke zvezde su odavno odlučile da takav vid slave nije za njih, stoga ih ovoga puta nećemo gledati. Naime, uz Toma Kruza, zvezda filma, glumica Keli Mekgilis, nakon 'Top Guna' odustala je od blokbastera i od tada povremeno snima.

 

Jedna od njenih poslednjih televizijskih uloga je u seriji 'Nacija zombija' iz 2014. godine, a poslednji put je punila stranice novina dve godine kasnije, ali ne zbog glumačkog uspeha, već zbog napada koji je doživela u sopstvenom domu, nakon čega je dobila dozvolu da nosi pištolj.

Danas je gotovo neprepoznatljiva. Iako i dalje ima taj sjaj u očima i neodoljiv osmeh, danas 60-godišnja Keli Mekgilis sa viškom kilograma i sedom kosom ne liči na devojku u koju se Kruz u filmu zaljubio, ali i mnogi obožavatelji širom sveta.

 

Da je glumu stavila u drugi plan, vidljivo je i na njenom Fejsbuku, gde većinu vremena objavljuje novinske članke koji pišu protiv aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa.

 

 

makonda-tracker