težak život

Mučni detalji koje je iznela Jelica Dabović šokiraju javnost: Trener Partizana je pokušao da me SILUJE!

1

Jelica Dabović, sestra košarkašica Milice i Ane Dabović, opisala je zlostavljanje koje je trpela od oca, ali i pokušaj silovanja od strane, kako tvrdi, jednog poznatog sportiste.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Prema njenim tvrdnjama, pokušao je da je siluje bivši poznati košarkaš, koji je u to vreme bio trener i član stručnog štaba Partizana, a to se dogodilo u sezoni 1993/94.

 

Ona je ispričala da je, srećom, uspela da pobegne.

Nikada neću otkriti ime tog čoveka, zato sam u knjizi i promenila imena svima. Ne želim da mu dajem na značaju, ali sigurna sam da se prepoznao, i ne samo on nego svi iz Partizana koji su se ogrešili o mene i koji su mi naneli veliko zlo, a bilo ih je dosta, i svi su to skupo platili - rekla je Dabovićeva za "Kurir".

Ona je pretrpela i silovanje od strane nepoznatog čoveka, kada je imala samo 21 godinu.

Bila sam bez igde ikoga, fizički onemoćala posle jedne operacije, ali pošto sam otišla od kuće zbog strašnog zlostavljanja oca, morala sam da radim u jednoj kafani u Vojvodini. Bila je zima, završila sam negde oko ponoći, kad je kolima ispred kafane došao jedan čovek sa devojkom i rekao mi da ga je poslao gazda da me odveze kući da ne bih išla sama noću. Ništa mi nije bilo sumnjivo jer je i ta devojka bila u kolima. Međutim, ona je posle 500 metara istrčala iz auta, a on mi je stavio nož pod grlo uz pretnje. Odvezao me je do jedne močvare i silovao me! Prisilio me je na seks sa njim. Ne mogu da vam govorim o strašnim detaljima, ali sam smogla snage da ih napišem u knjizi. Imala sam tek 21 godinu, a on je bio duplo stariji - rekla je ona.

 

makonda-tracker