ZAJEDNIČKE STVARI

Još uvek se nije razvela, ali ljubav ne bira: Hali Beri zavela jednu od najvećih glumaca Holivuda! (FOTO)

1

Spekuliše se da su počeli intenzivno da se druže još pre početka snimanja, da bi kasnije na setu između njih zaiskrila i vatra ljubavi.

foto: Profimeda

Šuška se da je holivudska glumica Hale Beri pronašla novu ljubav - navodno je njen novi izabranik Kijanu Rivs.

 

 

Kako prenose svetski mediji romansa se navodno rodila tokom snimanja novog filma "Džon Vik 2" na kom rade zajedno. 

Kada su počeli da pripremaju film započelo je njihovo druženje, a potom su spoznali i da ih vezuje nešto jače od prijateljstva", istakao je izvor.

 

Isti izvor je dodao da se atraktivnoj glumici dopalo što je Kijanu misteriozan, ali prizeman lik, te da ju je najviše privuklo to što ga u suštini ne zanimaju reflektori Holivuda.

 

foto: Promo

Ipak, navodno su glumci rešeni da svoju vezu i dalje drže u tjanosti, s obzirom da se glumica još uvek nije i zvanično razvela od Francuza Olivera Martineza.

 

Ipak, s druge starne stižu tvrdnje da o zaljubljenosti nema ni govora, te da su Rivs i ova holivudska diva samo dobri prijatelji, a da film nije mogao da ih zbliži jer nisu ni imali previše zajedničkih scena.

 

foto: Reuters / Danny Moloshok

 

Podsetimo, 51-godišnja Hale iza sebe ima tri braka, a po sopstvenom priznanju zbog svega što je prošla u životu, uključujući i činjenicu da je u ranim dvadesetim živela u prihvatilištu za beskućnike, sama sebe zove neustrašivom ženom.

 

 

 

makonda-tracker