NIJE BAŠ SVE oko nje GLAMUR

Jedna je od najplaćenijih modela za veš, ali njen život nije toliko glamurozan kao što se pomsilili: Ivan Korab u NESVAKIDAŠNJOJ situaciji! (VIDEO)

0

Srpski mlodel i glumica Ivana Korab već nekoliko godina uspešno gradi karijeru u Los Anđelesu.

foto: dagmotionstudio, Dragoslav Ulic
foto: dagmotionstudio, Dragoslav Ulic

Srpska manekenka i glumica Ivana Korab već nekoliko godina uspešno gradi karijeru u Los Anđelesu.

 

Kao model za kupaće kostime Ivana i te kako ima puno angažmana, a sobzirom na lepotu ali i izvajanu figuru, to ne bi trebalo da nas čudi.

 

 

Talenat ove šarmente Srpkinje zapazili su ljudi i iz filmske industrije, pa osim što svojim izgledom krasi brojne modne kataloge, Ivana se odlično pokazala i u ulozi glumice, pa sve češće dobija ponude filmskih producenata.

 

Ivana svoju karijeru gradi u Americi, a osim što je nepogrešivo lepa, manekenka redovno iznenađuje javnost svojim fotografijama, a posebno video snimcima gde uspešno osvaja svojom harizmom i energijom.

 

Tako je bilo i ovog puta... Lepa Ivana objavila je snimak na svom Instagram profilu koji je zasmejao sve njene pratioce zbog situacije u kojoj se našla...

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on

 

...ali i odlično snašla! 

 

Moj život nije toliko glamurozan, ali kada želiš i voliš, ne postoji prepreka ili sati koji će vas sprečiti da uživate u procesu", napisala je ona.

 

 

makonda-tracker