uznemiravajuć sadržaj

Bahatost bez trunke humanosti: Kanje Vest kupio fotografiju KRVAVOG kupatila POKOJNE Vitni Hjuston pa pokazao celom svetu!

1

Za ovu fotografiju, i surovu prošlost pokojne pevačice, poznati reper, izdvojio je 85.000 dolara. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper Kanje Vest prošle nedelje je kupio fotografiju pokojne pevačice Vitni Hjuston na kojoj se vidi nered u njenom kupatilu prepunom razbacanih tableta. Za haotičan prizor iz narkomanske prošlosti neprežaljene pevačice ekscentrični suprug starlete Kim Kardašijan iskeširao je oko 85.000 dolara, a sve za promociju novog albuma repera Puša T-ja. Sporna fotografijan će "krasiti" naslovnicu CD-a, čime se dotični već pohvalio na Instagramu.

 

Potpuno izrevoltiran reperovim potezom, oglasio se bivši suprug preminule zvezde Bobi Braun.

 

Zaista je odvratno što je Vest uopšte išao da kupuje takvu fotografiju, a još je gore što misli da je upotrebi za promociju novog reperskog albuma "Daytona". Zašto bi iko to stavio na naslovnicu albuma? To nije samo neukusno, već i ludo. Kanje je preterao s takvim potezom, neko bi trebalo da ga našamara, a ja sam prava osoba za to”, izjavio je Braun za američki "Rolling Stone".

 

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on

Scena je navodno snimljena 2006. u Vitninoj vili u Atlanti. Kanje, koji je koproducent albuma, kaže da će to biti prekretnica u američkoj rep muzici.

Nad reperovim potezom se zgražava i američki producent i pevač Dejmon Eliot, inače Vitnin rođak, koji "ne shvata takav publicitet".

 

A post shared by Pusha T (@kingpush) on

- Znao sam da je za reklamu Vest spreman daleko da ode, ali mi nije palo na pamet da bi pao baš ovako nisko. To nisu bezazlene stvari, moja porodica je još slomljena, a ovo ih dodatno uznemirava - rekao je Eliot, kome je navodno pozlilo kad mu je ćerka pokazala sliku.

 

Ja to plaćam i to je gotova stvar. To je ono što svet treba da vidi", rekao je Vest o skandaloznoj fotografiji neurednog kupatila Vitni Hjuston.

 

makonda-tracker