uspela da se oporavi

Doživela sam i ogroman bol i neizmernu sreću: Ivana Panzalović nakon tragedije koja joj ZAUVEK promenila život

1

Glumica Ivana Panzalović prošla je kroz težak period kada je pre par meseci doživela pravu tragediju.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Njen verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović je pokušao da je ubije pa samom sebi presudio u stanu u naselju Dedinje.

 

Ivana je, na svu sreću, prošla bez povreda opasnih po život.

 

 

Samo pukim spletom dobrih okolnosti iskobeljala se iz ruku napasnika i uspela da pobegne. Danas, nakon tragedije vodi, reklo bi se normalan život.

 

Ljubavna priča koju ste doživeli sa hirurgom Srđanom Cvetanovićem mogla da posluži kao scenario za ozbiljnu dramsku priču. Da li bi ste pristali mna tako nešto?

 

- Život piše scenarija. Ono što vidimo u pozorištu i na filmu oslikava stvarnost bez preterivanja. Svako emotivno iskustvo glumcima može da poslđi prilikom tumačenja likova i naša je sreća što smo u prilic da neke emkocije koje smo proživeli u privatnom životu pokažemo na sceni.

To je oslobađajuće. Doživela sam i ogroman bol i neizmernu sreću, a između te dve krajnosti sijaset nijansi najrazličitijih emocija. Pristala bih na svaku ulogu koju umem da opravdam. Ukoliko bi nekom scenaristi moj život bio inspiracija, to je u redu, ali krajnji produkt morala bi da bude plemenita, humana poruka. 

 

Šta se sve promenilo nakon nemilog događaja?

 

 

Nastavak na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker