sve se može

Duško želi sina, a Jelena Karleuša na to kaže...

0

Oštrog jezika i uma koji radi brzinom svetlosti učinili su Jelenu najkotroverznojom zvezdom današnje javne scene. Nekog ujede za srce, a nekog za mozak, ali jedno je sigurno, ona vas neće ostaviti ravnodušnim. 

foto: Eddy Addlan
foto: Eddy Addlan

A šta se dešava na kraju dana, kada JK skine šminku i kostim, ogoli emocije, i vrati se među voljene?  Sve to otkriva u intervjuu za magazin Hello, u susret proslavi dva velika životna jubileja, godišnjicu braka i četrdeseti rođendan, a evo šta ima da kaže na to:

Duško za prvu deceniju braka očekuje neku nagradu, tako je rekao. Nije precizirao šta, ali verujem da cilja na zlatnu plaketu u izdržljivosti, toleranciji i ljubavi. Naravno, oni koji u braku glume žrtve obično najviše uživaju, dok su oni koji ćute istinska kičma jedne veze. Kada je reč o mom rođendanu, jubilarno mi pre zvuči pedeseti ili stoti. Četrdeseti je tek jedan od mnogih, koji ću dočekati okružena porodicom i prijateljima, srećna, zadovoljna postignutim, kao i fizičkim izgledom koji nema vremensku odrednicu". 

O samog početka je znala da je Duško taj: 

Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je on poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je osve predispozicije za idealnog - lep, mlad, zelenook, talentovan, prespektivan...A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene", priznaje Jelena

Jelena otkriva i da Duško želi sina, i da je ona spremna za to ako se desi:

Duškova najveća želja je sin. Ništa ne silimo, ako se desi, desiće se. Pobogu, nisam ni 40 napunila. Sve se može kad se hoće".

 

 

 

 

makonda-tracker