Lejdi Gaga odgrizla glavu Deda Mrazu

Na sinoćnjem koncertu u londonskoj O2 areni, kontroverzna umetnica Lejdi Gaga šokirala je publiku nepredviđenim performansom u duhu pretprazničkih čarolija na samo njoj svojstven način
1
1 / 3

Pevačica Stefani Džermanota, poznata pod umetničkim imenom Lejdi Gaga, sinoć je održala prvi od dva planirana koncerta pred publikom prestonice Velike Britanije. Dok je bila na sceni, u jednom trenutku se sagnula kako bi se pozdravila sa grupom ekstatičnih fanova u prvom redu, kada je primetila lutkicu Deda Mraza koju je neko bacio na binu i sa zanimanjem krenula da je proučava.

- Ja moram da priznam da volim Božić. Međutim, za sve vas koji se osećate usamljeno za praznike, da bi svi bili srećni i zadovoljni... – počela je rečenicu, a zatim odrgrizla Deda Mrazu glavu.

Glava je pala na pod, a uvrnuta umetnica nastavila je da je gnječi svojom vrtoglavo visokom tankom štiklom.

- Mrzim praznike! Usamljena sam i očajna, ti prokleto glupo parče igračkice! – uzvikivala je Lejdi Gaga, da bi odmah potom pojasnila zatečenoj publici da je siroti Deda Mraz bio trudan, i to hemikalijama koje koje definitivno nisu namenjene za dečiju upotrebu, a zatim je nastavila po planu sa svojim Monster Ball Tour programom.

Pogledajte kako je izgledao spontani performans Lejdi Gage u Londonu:

TAGOVI: Lejdi Gaga
makonda-tracker