socijalna služba će imati posla

Ivana Marinkovića odrekla se ćerka: On tvrdi da Goca Tržan stoji iza svega

5

Zvezda rijalitija, bivši suprug Goce Tržan, ostao je šokiran saznavši za vest.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ćerka Ivana Marinkovića ga se navodno odrekla, a rijaliti zvezda je to veoma teško podneo.

 

Koliko po tvom mišljenju ima istine u ovim natpisima. Poznajući svoje dete, da li misliš da bi moglo doći do ovakve situacije?

 

Imajući u vidu da znam svoje dete, ne želim da verujem u tu vest. Jeste me mnogo potresla i od momenta kada sam je čuo, samo o tome razmišljam, ali ne želim da verujem u sve to, jer ne vidim ni najmanji razlog za tako nešto.

 

Ukoliko je istina, smatraš li da bi tvoja bivša supruga mogla biti umešana u njenu promenu stava prema tebi?

 

- Znajući svoju bivšu ženu, ostavljam mogućnost da je uticala na Lenino mišljenje. Godinama postepeno i tendeciozno zauzima stav kojim želi da odvoji Lenu od mene, a sve zbog toga, što sam pričao na samom početku rijalitija, a tiče se upravo njenog odnosa sa mužem, ko se seti i razmisli shvatiće.

 

Mnogi smatraju da pokazuješ lažne emocije i da ne biraš sredstva kako bi se domogao finala. Kako komentarišeš ovakve komentare?

 

- Kako da ne?!?! Svoje mogućnosti ću uvek kada osetim potrebu za to, da pokažem, nalazio se u rijalitiju ili bilo gde na ovom svetu. Ne razumem ljude koji prave emocije ne poznaju, a padnu zapravo, na dobru glumu. Za ironiju i pravu glumu, treba biti malo više inteligentan, ali prepoznati pravu emociju treba još više.

 

Šta ćeš preuzeti kao sledeći korak u borbi za svoje dete?

 

- Kada odem u ustanovu kojoj mogu da se obratim i saznam u čemu se radi, videću šta i kako dalje.

 

Da li bi bio spreman da se odrekneš rijalitija, ukoliko bi to bio jedini način da povratiš Lenu?

 

- Nije mene niko uslovio da se odričem bilo čega, jer to nisu stvari koje su bitne za rešavanje ove porodične situacije. Po meni jako glupo pitanje koje nema veze sa realnošću. Želim samo da odem u nadležnu službu koja može da mi pomogne oko svega što se dešava.

 

 

makonda-tracker