NOVI GLOSSY

Goca Tržan: Teški dani su pred nama

4

Pop pevačica opisuje na koji način vaspitava svoju ćerku Lenu, kako prevazilazi trenutke koji se učine kao zamka i koliko joj u svemu tome pomaže suprug Raša

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Između svih poslovnih obaveza koje ima, stalne prisutnosti u medijima i toga da svoj brak učini onakvim kakvim ga je zamišljala kada se svom suprugu Radomiru Raši Novakoviću pre dve i po godine obećala na večnu vernost, pop pevačica Goca Tržan trudi se da pre svega bude dobra majka.

 

Njena naslednica Lena u junu će napuniti jedanaest godina i kao i svakoj devojčici na pragu puberteta odnos sa majkom ume da se učini ponekad komplikovanim. Ali, uz svesrdnu pomoć supruga, pevačica uspeva da joj da adekvatan odgovor na svako pitanje i da lakše prebrode otežavajuće okolnosti što je Lenin biološki otac u rijalitiju i pod čestom prismotrom javnosti, gde ih ponekad i spomene.

 

 

Glossy: Da li su vam, pored svega, najlepši oni trenuci koje provodite sa ćerkom?


Ja sam porodičan tip žene i za mene su ukućani ono najvrednije što imam u životu. Materijalne stvari mi ne predstavljaju baš mnogo i zato mi je važno vreme koje provodim sa suprugom i ćerkom. Trudim se da smo joj svakog dana kada je uzmemo iz škole posvećeni i da smo zajedno. Nije važno da li idemo u šetnju ili smo kod kuće, gde spremamo ručak. Porodica mi je balans u odnosu na posao koji radim, a koji nema nikakve veze sa mojim ukućanima. Trudim se da kada uđem u kuću i zatvorim vrata, sve poslovne probleme ostavim za sobom. Nas troje živimo kvalitetan, normalan i pristojan život, vaspitavamo dete da bude dobro i skromno, a ne bahato i razmaženo.

 

Glossy: Vidite li sebe kao jaku ženu?


Pa ne znam. Moj muž voli da kaže da sam jaka, ali nekako mi se čini da sam stabilna, čvrsta i otporna, ali dok dođem do te otpornosti, preživim dosta teških emotivnih trenutaka. Trudim se da ih sakrijem od javnosti. Ne želim da pojedini delovi moje ličnosti budu izloženi drugima, i dobro je da ljudima izgledam kao jaka žena. Tako sam i uspela da sprečim mnoge da me povrede iako su imali baš tu nameru.

 

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker