socijalna služba će imati posla

Ivana Marinkovića odrekla se ćerka: On tvrdi da Goca Tržan stoji iza svega

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

LAV1

08-05-2018 11:59h
Evo jos jednog dokaza kako nikada netreba 100% stati na stranu zena ,ova jadnica od zene je to pokazala.Verovatno se slicno ponasala i dok su bili u braku pa je pravo cudo da je to Ivan sve trpeo i nije fizicki ( verovatno i zbog deteta) resavao njene zivcane izlive pa nije izlazila iz stana sa modricama kao Beklavceva koja je verovatno slicno izazivala vraga .

Otac

08-05-2018 13:55h
@LAV1
Što komentatišeš ženu?! Mogao si i trebao si da prokomentarišeš njegov odnos prema detetu! Pa nije valjda otac koji napravi dete, a drugi da vodi brigu o njemu!!! I treba da ga se odrekne! Ušao u realiti da napravi još jedno siroče! Pije, krade,laže,lenjivac! Pa takav ne treba nikom!Uostalom ne sme se zaboraviti kako je ušao u realiti! Ti nisi mogao i ne možešu ći u realiti,a i ne treba da uđeš! Jednom normalnom muškarcu,a koji je još i otac priliči da radi, a ne da zarađuje na takav način! I sad treba udarati po njegovoj bivšoj ženi! Samo kad ga se otarasila!

Biserka

08-05-2018 22:16h
@LAV1
Nekada su muskarci bili domacini kuce zaradjivali i brinuli o porodici i deci. Nekada a danas nesposobni iskompleksirani slabici ne svi, hvala Gospodu jos uvek ima onih koji ne smatraju da je njihova uloga da samo naprave decu i da se sa rodjenjem dece sve njihove obaveze zavrsavaju. Imam dva sina i na svu srecu i moj ponos oni ne spadaju u ovu prvu grupu priplodnih Ovnova

LAV1

08-05-2018 12:53h
Ako je razlog ovakve odluke Goce rijaliti i ponasanje Ivanovo , onda se moze postaviti pitanje i njoj sta radi na njenim nocnim nastupima na splavovima,restoranima dok peva i kako provodi te trenutke ali tamo nema kamera da ju snima a posao je i to kao i Ivanov u rijalitijima .

Otac

08-05-2018 14:28h
@LAV1
"Blago tvojoj ženi!"
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: