obara s nogu

Svetski zvuk obećava: Nina Badrić u izdanju koje nećete prepoznati!

0

Kada se pojavi, a tek kada zapeva, pevačica jednostavno ne ostavlja ravnodušnim nikoga! Ovome u prilog govore višemilionski pregledi spotova.

foto: Željka Dimić
foto: Željka Dimić

Nakon rasprodanog Sava Centra u Beogradu i Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu, Nina Badrić će nastupiti u Nišu.

 

Koncert će se održati 8. juna na Letnjoj pozornici sa početkom u 20 i 30h.

 

Ovih dana Nina je predstavila i novu pesmu „Mijenja se vrijeme“ gde je fanove oduševila novim izgledom i odabirom pesme koja donosi dašak svetskog zvuka.

 

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama,... sve to ide u prilog lepoj umetnici, ali najviše sjajna i verna publika koja je do poslednjeg mesta ispunjavala najveće koncertne dvorane.

 

Upečatljiva je bila prošla godina u kojoj je Nina "pomela" top liste čitave regije sa pesmom "Dani i godine" i pokupila mnogobrojne nagrade. Pesmu mnogi smatraju večnim evergrinom, a tome u prilog ide činjenica da je do sada video spot pregledan više o 15.000.000 puta.

 

„Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune ljubavi“ samo su delić Ninine diskografije, a neke od najlepših trenutaka svoje karijere Nina će ispevati na koncertu u Nišu uz pregršt iznenađenja. 

 

 

makonda-tracker