svako mora da pronađe sreću

Kad je u braku loše, oba partnera to znaju: Tamara Nikolić otkriva razloge koji su doveli do bračnog brodoloma

0

Model i manekenka Tamara Nikolić i filmski poroducent Simon de Karić, razišli su se posle dve godine braka, a to su učinili na civilizovan način, bez teških reči. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Bračni par se rastao pre par meseci, a manekenka za magazin Gloria kaže da se oseća dobro povodim toga i da, ako je njihovom braku došao kraj, to znači da nešto nije valjalo: 

Ako me pitate za razloge zbog kojih smo odlučili da se razvedemo, mogu samo da vam kažem da smo se udaljili jedno od drugog. Simon je veoma uspešan, poslovan čovek koji nužno često putuje, dok sam ja ekonomista po struci i radim u jednoj kompaniji. S vremenom smo se više posvetili poslu i detetu, a zapostavili naše bračne obaveze. Kada je u braku loše, oba partnera to znaju. Generalno smatram da niko ne treba nešto da trpi i da svako od nas zapravo mora da se bori svim silama da pronađe svoju sreću, jer imamo jedan život."

Simon i manekenka su pre braka bili dobri prijatelji, a da li su ostali i posle razvoda:

Jesmo. Ali da se ne lažemo, veoma je teško biti u prijateljskim odnosima sa nekim s kim ste živeli, spavali u istoj sobi, jeli zajedno. Ne želim da pričam bajke kako smo mi sada najbolji prijatelji , ali se trudimo da budemo korektni jedno prema drugom kako naša ćerka Simona ne bi proživljavala neke ružne situacije zbog nas. Trudimo se iz dana u dan da naš odnos bude bolji."

A na pitanje da li su se postigli dogovor oko toga kako će ubuduće brinuti o ćerki, Tamara odgovara:

Briga o detetu ne svodi se samo na novac. Nisam tražila alimentaciju, Simon može da daje detetu onoliko koliko želi, a i ne mora, što se mene tiče. Kao njeni roditelji trebalo bi da budemo uz nju kroz ceo život, da je podržavamo i vaspitamo. To je jedini pravi način na koji svaki roditelj treba da se brine o svom detetu."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker