tajna veza

Za njom uzdiše pola Srbije, a KOGA VOLI Dragana Kosjerina?

4

Lepu voditeljku RTS-a smatraju jednom od najatraktivnijih dama na našoj javnoj sceni, a ona je vrlo uspešno krila svoj privatni život, sve dok ovih dana nije dala povoda da počne da se šuška o tome s kim je u vezi.

foto: Dragan Kadić

Lepa Sarajka, koja je bila top model i misica, vodi dve gledane emisije na RTS-u, Jutarnji program i  šou program "Luda noć".  Miljenica je publike, naročito muškog dela i s pravom je smatraju jednom od naših najlepših voditeljki.

 

Do sada se samo nagađalo ko je osvojio njeno srce, a od nedavno i atraktivna brineta daje povod za glasine.

 

Naime, Dragana je prvomajske praznike provela na Malti, sa zgodnim stomatologom Bojanom Perduvom, s kojim se godinama druži. Da li je u pitanju samo prijateljstvo, ili nešto više, prosudite i sami na osnovu fotografija koje je Dragana podelila na svom Instagram nalogu.

 

Već sam u nekim godinama kada su privatno počeče da mi se javljaju neke ambicije i želje koje uključuju brak i materinstvo. Ne gori mi pod nogama, što se kaže, ali sam konačno u svojoj tridesetog osetila kako se bliži vreme za tako nešto. Bilo bi lepo da mi se to i desi u bliskoj budućnosti," izjavila je svojevremeno lepa voditeljka.

 

 

 

makonda-tracker