Bajaga i Partibrejkersi na beogradskom dočeku

0
Bajaga i Instruktori nastupiće na dočeku Nove 2011. godine u Beogradu na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije
foto: Braca Nadeždić
foto: Braca Nadeždić

Bend Momčila Bajagića će ponoć dočekati na bini, na dočeku čiji je slogan Pozovi Beograd 011, nastupiće i Vlada Divljan sa Nevladinom organizacijom, Partibrejkersi i mnogi drugi.

- Zaista mi je drago što ćemo svirati ovu Novu godinu u Beogradu. Svirali smo proteklih godina Novu godinu u Rijeci, Herceg Novom, Banja Luci... Svakako je lepo svirati kod kuće, a na ovom prostoru kod Skupštine nismo nikad svirali, to nam je interesantno - rekao je Bajaga na konferenciji za novinare u Skupštini grada Beograda.

Bajaga je otkrio da je lep način da se uspešna godina završi kod kuće i da Beograđane 31. decembra od 23:00 od 1:00 iza ponoći očekuju najveći hitovi iz svih perioda karijere.

- Videćemo kakvo će biti vreme. Svirao sam u Beogradu i po lepom vremenu i po velikoj zimi, i uvek je bilo ljudi. Mi smo spremni za sve uslove. Posebno mi je drago što sam u društvu super muzičara i dragih kolega - istakao je Bajaga.

Novogodišnji program ispred skupštine počinje 31. decembra od 20 časova uz bivšeg člana Idola Vladu Divljana i njegov prateći sastav Nevladinu organizaciju, od 21.30 svira Kiki Lesendrić sa svojim Pilotima.

U nastavku novogodišnjeg koncerta nastupaju Partibrejkers od 1.00, a potom izlaze pred publiku mladi sastavi Zemlja gruva od 2.30 i Svi na pod od 3.15.

Organizatori dočeka su na konferenciji iznenadili Bajagu najavom da će u ponoć, uz vatromet, sa voditeljkom programa Ivon Jafali sa televizije Studio B, zaplesati novogodišnji valcer.

makonda-tracker