Preokret

On više nije mogao da izdrži: Avićijeva porodica u saopštenju iznela šokatni podatak

1

Porodica tragično preminulog Tim Berglinga, poznatijeg ko Avići u svom saopštenju nagovestila kako je uzrok njegove smrti - samoubistvo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako je saopšteno da je 20. aprila nađeno telo jednog od najpopularnijih DJ-va današnjice Avićija, ne prestaju nagađanja o uzroku njegove smrti. Avići se dugo borio protiv zavisnosti od alkohola koja mu je uzrokovala niz zdravstvenih problema i zbog čega se privremeno povukao sa scene ali svet je bio u šoku kada saopšteno da je preminuo u dvadeset osmoj godini.

 

foto: Profimedia

Sada je za fanove usledio još jedan šok. Njegova porodica, u svom drugom saopštenju, izdatom jedva tri dana posle njihovog prvog saopštenja u kojem je nagovešteno da je popularni muzičar izvršio samoubistvo.

 

Policijski izveštaj, koji će razrešiti sva pitanja još nije gotov, ali se čini da je porodica, iako ne direktno priznala da je uzrok smrti najverovatnije samoubistvo.

 

Oni su napisali:

Naš voljeni Tim je bio tragalac za smislom, krhka umetnička duša u potrazi za odgovorima na egzistencionalna pitanja. Bio je perfekcionista koji je putovao i radio neumorno u toj meri da je to kod njega izazvalo ekstreman stres."

Oni su dalje izjavili kako je Avići pokušao da se stabilizuje posle svog povlačenja sa scene:

On je želeo da nađe balans u životu i da bude sretan i da se bavi onim što voli - muzikom."

Onda su napisali nešto što je uzbudilo fanove:

On se borio sa mislima o smislu, životu i sreći. Više nije mogao da izdrži i želeo je da nađe mir."

Porodica se posle ove izjave nije više oglašavala, ali je ovo saopštenje, potvrdilo najcrnje slutnje Avićijevih fanova da je njihov idol oduzeo sebi život u hotelskoj sobi u Omanu.

 

Za to vreme, izvor u omanskoj policiji je dao informaciju da po svemu sudeći smrt nije nastupila usled nasilnog dejstva neke druge osobe pa se na taj način potiru teorije zavere nekih fanova o tome da je Avići ubijen. Ipak, kompletan policijski izveštaj tek treba da bude predočen javnosti u narednom periodu.

 

 

 

makonda-tracker