Podrška

Bezrezervno uz supruga: Kim Kardašijan brani Kanija posle kritika njegovih političkih stavova

0

Rijaliti zvezda stala je uz supruga posle negativnih komentara koje su izazvale njegove izjave u kojima je branio sadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest rešila je da odbrani supruga Kanija Vesta nakon što je on u seriji tvitova podržao američkom predsednika Donalda Trampa, čiji stavovi su podelili štro američku javnost.

 

foto: Profimedia

Ona je napisala:

Medijima koji pokušavaju da satanizuju mog supruga imala bih da poručim nešto… Kažete da je Kanije nepredvidiv i da su njegovi tvitovi uznemirujući, ali su zapravo vaši komentari ono što me plaši."

Ona se potom osvrnula na natpise da je njen suprug ovo uradio jer je psihički oboleo.

To što pišete da ima mentalnih problema, a on samo izražava sopstvene stavove nije nimalo fer.”

U seriji tvitova koje je TV zvezda ispisala osvrnula se i na informaciju da je Kanije  prekinuo saradnju sa menadžerom i advokatom.

Juče je objavljeno da je Kanije prekinuo saradnju sa nekim poslovnim partnerima, a mediji su od toga napravili priču o Kanyeovom mentalnom zdravlju. Niko ne misli da je to bila poslovna odluka, zato mi je drago što je svima objasnio u kakvom je stanju njegova kompanija i podelio sa nama sve uzbudljive stvari koje se događaju."

Ona je oplela i po licemerju koje vlada i branila pravo na sopstveno mišljenje:

On ima pravo na sopstveno mišljenje, zar to nije dozvoljeno u Americi? Samo zato što se njegove ideje ne poklapaju sa vašim, vi govorite da je lud? Nije fer. Činjenica da je izašao iz mračnog mesta u kome je bio.” 

 

 

makonda-tracker