Transformacija

Neprepoznatljiva: Šarliz Teron ponovo šokira drastičnom promenom ličnog opisa

0

Jedna od najlepših glumica u Holivudu, Šarliz Teron se u procesu uživljavanju u ulogu ugojila se toliko da su njena deca mislila da je ponovo trudna.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarliz Teron, jedna je od najlepših glumica u Holivudu. Iako je ušla u petu deceniju života ona i dalje pleni svojom retkom lepotom.

 

Međutim, glumica se za potrebe filma Tully, koji će se naći pred publikom u maju, ugojila 23 kile.

 

Da bi ušla u ulogu gojazne majke koja se suočava sa mnogim problemima, glumica se mesecima hranila nezdravom hranom, punom šećera, soli i masti.

 

foto: Profimedia

Ipak, to je za nju bio veliki izazov. Kako sama kaže, u početku joj je bilo zabavno što ne mora da pazi šta jede, a onda ju je spopala depresija:

Htela sam da osetim sve što žena koju glumim oseća. I na moje veliko iznenađenje, ščepala me je teška depresija. Po prvi put u životu jela sam tako nezdravu hranu i toliko šećera. Prve tri nedelje bile su mi sjajne, kao da dete pustite u prodavnicu slatkiša. Jela sam sve i uživala, ali poslednje tri nedelje su bile paklene. To više nije bilo uživanje već teška robija." 

Promena je bila toliko radikalna, da su njena deca mislila da je opet trudna.

 

foto: Profimedia

Da bi se vratila u formu, glumica je morala da po završetku snimanja ode na detoksaciju, a onda  baci na vežbanje. I pored velikog truda, tek posle godinu i po dana, vratila se na staro.

 

Ona je tim povodom izjavila:

Bila sam zabrinuta jer toliko dugo traje. Teže je skinuti višak u određenim godinama, ali sam ipak uspela".

 

 

 

makonda-tracker