Transformacija

Uživljavanje u ulogu: Entoni Hopkins prošetao Rimom obučen kao papa

0

Za potrebe novog filma, u kojem će igrati bivšeg rimskog papu, Entoni Hopkins se prošetao Rimom u novom kostimu na oduševljenje fanova.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Entoni Hopkins je živa legenda Holivuda, glumac koj je u toku svoje duge karijere igrao u mnogobrojnim filmovima ovenčanim Oskarom, a likovi koje je tumačio, kao Hanibal Lektor stekli su kultni status među gledaocima. 

 

Tajna njegovog uspeha je uspešno uživljavanje u likove. Ser Entoni ništa ne prepušta slučaju  već svakoj ulozi pristupa ozbiljno i profesionalno.

 

Za potrebe novog filma u kojem će igrati papu Benedikta XVI, on se  prošetao Rimom u papskoj odeždi - beloj mantiji, sa zlatnim krstom na grudima  i crvenim Pradinim cipelama. Njegova pojava je zbunila stanovnike Rima, ali i oduševila fanove engleskog glumca.

 

foto: Profimedia

Novi film inače prati život bivšeg pape Benedikta XVI (Jozefa Racingera) od trenutka u kada je postao poglavar Katoličke crkve dok nije dao ostavku na tu funkciju. Entoni Hopkins će igrati glavnu ulogu a uloga sadašnjeg pape Franje poverena je Džonatanu Prajsu, koga šira publika zna iz Igre prestola.

 

 

 

makonda-tracker