raduju se uskrsu

Ovako izgleda Veliki petak u domovima poznatih: Zvezde otkrivaju svoje praznične običaje!

0

Danas je Veliki petak. Na današnji dan sa najmilijima počinjemo sa pripremom uskršnje trpeze, a najmlađi se raduju farbanju jaja. Poznate ličnosti takođe se pripremaju za ovaj veliki praznik.

foto: screenshot/premijera
foto: screenshot/premijera

Voditeljka Nacionalnog dnevnika na televiziji Pink, Nina Radulović, sa ekipom emisije "Premijera" u pauzi na poslu ofarbala je jaja:

 

- Znaš kako izgleda Veliki petak, tako što sam ovde, u desku Nacionalnog dnevnika i radim, ali inače, prethodnih godina, sa Lavom i roditeljima farbala sam jaja - rekla je lepa voditeljka i dodala da njen sin obožava da farba jaja - Potrošimo 10 pari rukavica, izmažemo se, kosa mi je zelena, roze, on isto bude u bojama, onda se operemo i čekamo nedelju da se kuckamo. Baš volim taj praznik. Uskršnja večera se dešava u krugu porodice, bićemo kod mojih roditelja Lav i ja, dođe moja sestra sa porodicom i sve je posvećeno deci - zaključila je Nina.

foto: screenshot/premijera

Ekipa Premijere takođe se našla sa Pinkovom zvezdom, Acom Živanovićem i voditeljkom Radom Radenović, sa kojima su farbali jaja, a oni su otkrili i kako su provodili ovaj praznik kad su bili mlađi:

 

- Ja sam najstarija od troje dece, uvek smo odlazili kod babe i dede. Tamo smo kao deca farbali jaja sa babom. Mi smo se uvek takmičili u kucanju jaja, a onaj ko izgubi bio je rob pobedniku - rekla je Rada.

foto: screenshot/premijera

- Kod mene to majka i sestra završavaju, ja sam završavao za hranu sve što treba. Uvek gledam koja su jaja najjača, to ti je kod nas ozbiljno takmičenje - rekao je Aca Živanović.

 

Bračni par Petar Mitić i Ivana Pavković su se takođe oprobali u farbanju jaja:

 

- Ja sam uživala u tim stvarima, uvek sam bila tu kada se farbalo, bojilo, stvarno sam uživala u tome - rekla je Ivana, a Petar je otkrio jednu tradiciju koju je njegov otac imao.

foto: screenshot/premijera

Voditeljski tandem Nemanja Velikić i Dajana Paunović takođe su pričali o ovom prazniku:

 

- Ja sam nekako naučen da je to praznik za koji se sedi kući, okupljanje oko trpeze i mene nekako Uskrs i Božić podsećaju na baku i deku, jer smo kod njih odlazili. To su bili retki dani kada smo uspevali da se svi okupimo - rekao je Nemanja, dok je Dajana dodala da se trudi da svog sina Dušana, koji obožava da farba jaja, nauči pravim porodičnim vrednostima.

foto: screenshot/premijera

 

makonda-tracker