novi glossy

Jelena Tomašević Bosiljčić i Ivan Bosiljčić: Duplo slavlje za Uskrs

0

Dok otkrivaju gde će provesti naš najveći praznik, popularni supružnici opisuju na koji način vaspitavaju šestogodišnju ćerkicu Ninu, pričaju o tome kako podnose razdvojenost zbog posla i šta im je u međusobnom odnosu najdragocenije

foto: glossy
foto: glossy

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, poznati supružnici Jelena Tomašević Bosiljčić i Ivan Bosiljčić govore o tome kako će provesti Uskrs. To je ujedno prilika da se posvete jedno drugome, ali i svojoj naslednici, šestogodišnjoj Nini, s kojom svakim danom ostvaruju sve ozbiljniju komunikaciju.

 

 

Naime, njihova ćerka dovoljno je porasla da može iz svog ugla da komentariše profesije svojih roditelja, dok su njih dvoje jednako ponosni na sve ono što kao povratnu reakciju na svoje vaspitanje dobijaju od svoje mezimice.

 

Glossy: Hoće li se ovogodišnji Uskrs u vašem domu razlikovati od prethodnih praznika? Da li vam Nina pomaže u farbanju jaja?

 

Jelena: Nina već godinama unazad obožava kada na Veliki petak farbamo jaja raznim bojama, a njena specijalnost je lepljenje sličica...

 

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 21. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker