Posle mnogo godina

Lepa i u šestoj deceniji: Kako danas izgleda Anđa iz ,,Banović Strahinje"

0

Hrvatska glumica Sanja Vejnović, koju pamtimo po ulogama u ,,Varljivom letu 68" i ,,Banović Strahinji" nestala je sa vida srpskoj publici iako je posle raspada Jugoslavije imala uspešnu karijeru u hrvatskim serijama i filmovima. Dosta godina od uloge Anđe u ,,Banović Strahinji", Sanja sija i u svojoj pedeset sedmoj godini.

foto: Kurir
foto: Kurir

Sanja Vejnović, popularna jugoslovenska i hrvatska filmska, pozorišna i televizijska glumica raspadom Jugoslavije nestala je sa vida publici u Srbiji. Međutim, ona je nastavila da se bavi glumom ostvarujući brojne role u hrvatskim TV serijama kao što je ,,Larin izbor" i ,,Ponos Ratkajevih".

 

Ovdašnja publika je pamti najviše po rolama u kultnim jugoslovenskim filmovima "Banović Strahinja", "Varljivo leto '68" i "O pokojniku sve najlepše".

 

Iako je imala mnogo problema u ličnom životu, prošla kroz razvod braka sa Goranom Mećavom  koji trajao tri decenije i  duboko zagazila u šestu deceniju ona i dalje pleni svojom lepotom.

 

 

A post shared by Studio Marcela (@studiomarcela) on

Na listi korisnika filmske veb stranice IMDB Sanja je proglašena je za jednu od najlepših svetskih glumica starijih od 40 godina.

 

 

 

makonda-tracker