saznajemo

Nevolje sa plastičnim operacijama: Poznata pevačica nezadovoljna rezultatom dve estetske intervencije

0

Pop-folk pevačica Edita Aradinović podvrgla je nedavno sebe estetskim operacijama nosa. Ipak, po navodima njoj bliskih ljudi ona nije uopšte zadovoljna rezultatima pa planira i treću operaciju.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Edita Aradinović, članica benda ,,Ministarke" i učesnica ,,Tvoje lice zvuči poznato" obavila je dve estetske korekcije nosa. Međutim, kako prenosi ,,Alo" ona rezultatima tih operacija nije zadovoljna.

 

foto: Dragana Udovičić

Kako tvrdi izvor Alo- a, Edita je obavila najpre jednu, pa drugu operaciju nosa ali one nisu donele efekat koji je želela. 

Edita je sitno korigovala nos filerima posle šoua 'Tvoje lice zvuči poznato'. To je intervencija koja nije zahtevna, ali nekoliko nedelja kasnije nije bila zadovoljna. Zato se ovoga puta odlučila za rinoplastiku, koja predstavlja jednu od najzahtevnijih i najpreciznijih estetskih operacija, međutim, ni nakon ove operacije nije zadovoljna rezultatom."

Izvor je dodao kako ona posle te dve razmišlja i o trećoj operaciji pre leta:

Ona se nakon deset dana oporavka i izbegavanja pojavljivanja u javnosti zbog velikog otoka požalila prijateljima i otkrila da već traži kliniku u kojoj će obaviti treću operaciju ovog proleća", tvrdi izvor i otkriva da pevačica sada žali što je dala velike pare, a rezultat je nije usrećio.

Po njegovim rečima, iako joj svi iz okruženja kažu da izgleda odlično, Edita ne želi da sluša.

 

 

 

makonda-tracker