stiže beba!

Na kraju skapiraš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš: Ana Bebić progovorila o trudnoći i svemu što je muči

0

Slatka Ana  napominje da nikada u životu nije bila emotivnija nego sada, tokom slatkog iščekivanja prinove. 

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevačica Ana Bebić objasnila je da je trudnoća istinski drugo stanje, kako se još i naziva, te napominje kako joj je žao što nije bila u potpunosti pripremljena za životnu promenu te veličine.

 

 

Lepa pevačica ispričala je kako se oseća. 

 

Zaista jeste drugo stanje. Nekad mi bude žao što uopšte nisam psihički bila pripremljena na to. Ljudi kažu da je to blagosloveno stanje i da uživate u tome, a onda na kraju skapiraš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš. Niko vas u suštini ne pripremi do kraja na to. Potrebno je da se pripremite i psihički i fizički na ta tri meseca mučnine, ali sada sam super", ističe Ana.

 

Pevačica otkriva da je njen suprug, IT stručnjak Ivan Đolić, navikao na njene svakodnevne suze, napominjući da nikada u životu nije bila emotivnija nego sada, tokom slatkog iščekivanja.

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

"Ne mogu da kažem da menjam raspoloženje u sekundi, ali mnogo plačem. Plačem za svaku glupost. Inače sam emotivna, a posebno sada. Muž se vrati sa posla, ja mu kažem: 'Danas sam ti plakala', a on odgovori: 'U redu, šta ima novo?' Tako da, on je oguglao, ne tangira se više. Valjda to tako ide. Taman ću se lepo isplakati, da presušim kanale i da budem mirna posle", s osmehom je rekla slatka trudnica.

 

 

makonda-tracker