dođe joj da čupa kosu

Dođe mi da čupam kosu: Nataša Pavlović otkriva kako balansira porodični život i posao

0

Nataša Pavlović proživljava haotične trenutke - zahtevan posao voditeljke i još zahtevniji posao mame izaziva mnogo stresa.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nataša Pavlović majka je dvoje dece - dok joj je jedan sin nedavno krenuo u školu, drugo dete i dalje je beba. Pored svega, tu je i posao voditeljke, koji oduzima dosta vremena. Ona je otkrila Blicu kako trenutno izgleda njen porodični život:

U isto vreme radim domaći sa starijim sinom, neće da piše, držim bebu, hranim je, neće da jede. Tada mi dođe da čupam kosu, na šta me stariji sin pita: 'Šta ti je, mama?'. I šta da mu kažem: 'Pa šta šta mi je, nijedan neće da sluša?' Na te reči on smireno odgovara: 'Ma opusti se, kakve to ima veze'. Onda stanem i objasnim mu šta bi se desilo da ga ostavim da ne uradi domaći, a da bebu ne nahranim. Tada shvati da ne postoji rešenje, da se moraju obaveze završavati."

foto: Instagram

Iako i na poslu nije lako, ipak ima i dosta prostora za uživanje:

Posao mi je bio stresan na samom početku kada sam tek počela da radim emisiju, dok nisam skroz ušla u fazon i dok sve nije leglo na mesto. Sada više nemam stres. Dok snimam tu mi je negde i telefon, pa krišom bacam oko da vidim da li je neko zvao od ukućana i da li je sve u redu. To je jedini stres da uspem da sve izbalansiram u isto vreme."

 

 

makonda-tracker