pokazala pravo lice

Nakon brojnih optužbi da fotošopira svoje slike, Danijela Vranješ oštro odgovorila: Evo vam jedna ISTINITA po vašoj meri! Nemam problem da se prikažem! (FOTO)

0

Srpska glumica se prihvatila socijalne mreže, ne bi li svima jasno stavila do znanja šta misli o tračevima da prerađuje svoje slike.

foto: Luka Šarac

Danijela Vranješ naišla je u medijima na optužbe da je fotošopirala svoje slike, pa je na svoj Instagram postavila sliku bez i trunke šminke, i to uz dugačku, besnu poruku:

Koliko zlobe u ljudima. Čitam jutros kako fotošopiram fotke. U nekim vajnim medijima. Pa, evo me. Dragi polusvete, ja sam glumica. Moje lice se svetlom i šminkom menja. Može biti ružno, a bogami i lepo. I to je moja prednost. U mladosti sam bila preosetljiva i nesigurna i to što sada, sa 44, izgledam bolje, rezultat je rada na sebi i spolja i iznutra. Evo vam jedna istinita po vašoj meri. Ja u bade mantilu. Nemam problem da se prikažem. A vi, ako ikada napišete nešto smisleno i podržavajuće za nas ovakve, koji vam ne ljubimo g...ce, verovatno će sutra biti smak sveta. Bednici.

 

A post shared by Danijela Vranjes (@danijelavranesica) on

 

Postavila je i prateći video, kojim šalje poruku svetu kroz jedan namig - ne može ni neka gnusna optužba da joj pokvari ovaj sunčan dan.

 

 

 

makonda-tracker