oporavak

10 godina od nervnog sloma: Da li je vreme da Britni Spirs ponovo sama odlučuje šta će sa svojim novcem i životom

0

Njen otac, Džejmi Spirs, čini prve korake ka oslobađanju ćerke od sudske odluke donete pre deset godina, prema kojoj nema pravo da odlučuje o svom životu i bogatstvu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otac slavne pevačice, Džejmi Spirs, raspituje se kako da ukine sudsku odluku po kojoj mu je pripalo u dužnost staranje o njegovoj odrasloj ćerki, saznaje Us Weekly.

Džejmi se konsultuje sa medicinskim timom Britni ne bi li utvrdili da li je konačno vreme da se ukine starateljstvo. Samo je pitanje trenutka, pošto Britni treba da započne turneju, pa misle da to učine nakon toga.“

 

 

Happy Father’s Day, daddy! Love you!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Višestruko nagrađivana pop pevačica bila je pod očevim starateljstvom još od 2008. godine, kada je bila hospitalizovana radi psihijatrijske procene, nakon nervnog sloma i razvoda od Kevina Federlajna. Dogovor kaže da, zbog mentalne bolesti koja je ostala skrivena od javnosti, kao i zbog zloupotrebe droga, Spirsovoj nije dozvoljeno da stvara odluke vezane za lični ili finansijski život bez odobrenja njenog oca ili advokata Endrua Voleta.

 

foto: Profimedia

Poslednjih godina je Britni dosta toga postigla i već četiri godine živi u Las Vegasu.

Oseća se dovoljno samopouzdano da ponovo preuzme svoj život u svoje ruke. Napredak koji je ostvarila poslednjih godina i ne može da se opiše.“

 

 

makonda-tracker