hoće povećanje alimentacije

Bivši suprug pop princeze traži još novca: Da sam na mestu Britni Spirs, sa osmehom bih izašao u susret

0

Pošto su se 2007. godine Britni Spirs i Kevin Federlajn razveli, pevačica je pristala na to da plaća alimentaciju od 20 hiljada dolara mesečno, za najbolje moguće uslove za sinove Šona i Džejdana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon nervnog sloma i gubitka starateljstva, pevačicin otac vodi računa o njenim finansijama. Bilo kako bilo, porodica Spirs spremna je da učini sve za njihova dva dečaka, posebno iz razloga što je zbog lošeg stanja Britni jako brzo postala "vikend-mama".

 

Kako joj je sve bolje i bolje, Britni se mučno bori da povrati starateljstvo, međutim njen najskoriji uspeh na poslovnom planu naveo je njenog bivšeg supruga da traži još novca. On tvrdi da dečaci ne žive istim životom kod njega i kod nje, ali da on ne može da dostigne taj nivo koji Britni svakako uživa.

 

foto: Profimedia

Mnoge obrve su se podigle pošto je Kevin tražio još od oca Britni Spirs koji i dalje raspolaže pevačicinim finansijama, ali ne zaboravimo da Kevin ima još četvoro dece i karijeru koja nije "ni prići" Britninoj...

Dečaci bi trebalo da žive onakav život na koji su i navikli. Da sam ja na njenom mestu, pristao bih (na podizanje alimentacije) i t osa osmehom", izjavio je nedavno Kevin, nakon što je shvatio čime sve Britni sada raspolaže nakon ogromnog uspeha u Las Vegasu.

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker