borba

Nažalost ne mogu to da sprečim ni danas: Mina Lazarević progovorila nakon što je pretrpela porodično nasilje

1

Glumica je prošla kroz "medijsku golgotu", ali je iz svega toga izašla kao pobednik.

foto: Vladimir Šporčić

Uprkos nedavnim problemima zbog kojih je okončala drugi brak, dramska umetnica Mina Lazarević ne skida osmeh s lica i otkriva kako reaguje na termin “samohrana majka”.

 

 

Uspešno se bori sa životom i svemu onom što donosi. 

 

 Taj termin mi budi neko sažaljenje, a ne volim da izazivam tu vrstu emocije. Jeste, užasna je to borba, ali tako je i parovima. Možda je ovo moje malo veća borba i podrazumeva malo više odricanja, ali to je život. Ja ne bih ovaj moj menjala ni za jedan drugi, tako da ne volim ništa što vuče na tugu, patetiku. Nikako.

O njenom emotivnom statusu nikada ne govori previše. 

 

Ispunjena sam i zadovoljna"

Veliku pažnju privukao je incident koji je Mina imala sa bivšim suprugom pa je i sama glumica i multimedijalna umetnica prošla kroz "medijsku golgotu", ali je iz svega toga izašla kao pobednik. 

 

Nisam srećna kada pročitam bilo šta što nije pod mojom kontrolom, ali nažalost ne mogu to da sprečim ni danas. Bilo je raznih komentara i ranije...

" Jednostavno, umetnik nosi svoj trag i svoju boju, energiju gde god se pojavi. Ne može neme da uništi neka televizija ili ćlanak u novinama. Ja sam to što jesam. - dodaje MIna

 

 

makonda-tracker