luksuz

Posle ovoga biće bogatiji za 200 miliona, a ono što očekuju je skoro pa nemoguće: Bijonse i Džej Zi spremaju turneju za pamćenje

0

Pevačica Bijonse (36) i njen suprug Džej Zi (48) važe za najbogatiji slavni par, pa i ne čudi što se često razbacuju milionima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovog puta, oni su odlučili da opovedu svoju decu na turneju, čestomesečne blizance Rumi i Sira, kao i ćerku Blu Ajvi (6).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pevačica je navikla na najbolje i samo zato što putuje, ne znači da će pristati da se liši luksuza koje inače sebi može priušti", rekao je njihov prijatelj za britanski magazin "Heat".

"Blizance će razmaziti. Bijonse i Džej Zi su zahtevali za njih kolijevke od 18-karatnog zlata sa svilenom posteljinom", istakao je on.

 

Kaže da novac nije problem, pa da par zna kako će se sve ulaznici rasprodati i dobro zaraditi na turneji. Osim luksuznih kolevki, pevačica traži da joj temperatura u garderobi uvik bude 25 stepeni i puna sveća s mirisom ruža, a na raspolaganju mora da ima i vrhunskog kuvara.

 

foto: Profimedia

"Džej želi da u svakom gradu na turneji ima gomilu svog "Ace of Spades" šampanjca", kaže reperov prijatelj.


S njima će biti šest muškaraca iz obezbeđenja, frizeri, šminkeri i stilisti, a svaki hotel će morati da im pruži dodatno osiguranje. Takođe, oni žele vrhunsko osiguranje za svoju porodicu i barem četiri dadilje.

 

Procenjuje se da će Bijonse i Džej Zi na ovoj turneji zaraditi 198 miliona dolara.

 

 

 

makonda-tracker