BUDUĆA MAMA

Možda nam u početku bude teško, ali oboje ćemo se truditi da pomažemo jedno drugom: Nina Janković nestrpljivo broji do samog porođaja

0

Oduvek je maštala da dobije sina.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Glumica Nina Janković koja je svoj medijski prostor pronašla kroz samo par upečatljivih uloga sitno broji do dugo očekivanog trenutka kada će postati majka. 

 

 

Oduvek je maštala da dobije sina, pa joj se ta želja i ostvarila. 

 

Sa svojim suprugom s kojim je više od 8 godina u zajednici nestrpljivo iščekuje veliki dan za njih, a kako i sama navodi smatra da su se odlično pripremili za ulogu roditelja. 

 

A post shared by Nina Jankovic Dicic (@janxnina) on

 

Nema strah, više je to neka pozitivna trema. Jedva čekam da se porodim i vidim kako će da izgleda beba. Naravno kao i sve buduće majke zamišljam taj prvi momenat kada ga budem ugledala i zaista ne osećam nikakvu bojaznost. 

Na pitanje da li brine o tome kakav će Mateja biti otac, NIna je bila više nego jasna; 

 

"Verujem da će biti divan otac. Vidim kakav je prema drugoj deci, kako ume sa njima i koliko ga vole. Mislim da će sa svojim detetom tek umeti i da će biti idealan tata, što sam oduvek nekako i znala. Možda nam u početku bude teško, ali oboje ćemo se truditi da pomažemo jedno drugom i sigurna sam da ćemo zajedno pregurati sve probleme. "

 

 

makonda-tracker