damski

Zapušila im usta: Melanijin elegantan odgovor na gnusne tračeve (FOTO)

0

Prva dama zna kako da sa galancijom i pristojnošću odgovori na neistine koje se o šire o njenoj porodici. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedavno se u američkim medijima pojavila vest potekla od izvora „bliskog“ Prvoj dami Amerike da Melanija Tramp više ne može da izdrži svoj haotični život sa Donaldom u Beloj kući. Izvor kaže da je Melaniji dosta takvog života u kome su „bukvalno postali kao porodica Kardašijan – skandali, razvodi, naslovnice“.

 

U poslednja tri meseca, naime, predsedničku porodicu prate javni blamovi, počev od skandaloznih optužbi porno glumice Stormi Danijels i Karen Mekdugal, do prozivki zbog Melanijinog „licemerja“ što promoviše borbu protiv zlostavljanja na internetu, kad je njen muž prvi među onima koji ne znaju kako da se pristojno ponašaju kada su onlajn. Izvor kaže da je Melaniji sve to dozlogrdilo i da mrzi svoj sadašnji život, koji se pretvorio u medijski haos.

 

foto: Profimedia

Melanija na sve to ima svoj odgovor, potvrđujući da je lako manipulisati današnjim medijima i stvoriti priču tamo gde je nema. Melanija je učinila ono što čini prilično retko: prihvatila se svog Instagram profila i postavila idiličnu sliku sa svojim mužem – oboje se široko osmehuju, drže se za ruke i deluju zaista srećno na tremu Bele kuće, dok se iza njih beli sneg.

 

 

Greetings from @whitehouse

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

 

 

 

makonda-tracker