Transformacija

Metamorfoza prve dame: Pogledajte kako je Melanija Tramp izgledala 1987.

0

Prva dama SAD i supruga Donalda Trampa, Melanija Tramp je ikona stila i jedna od miljenica medija. Međutim njen početak je bio skroman i prva profesionalna fotografija iz manekenskih dana to najbolje svedoči.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp je prešla dugačak put od rodne Slovenije pa do Bele kuće. Bila je foto model i manekenka u Parizu i Milanu, učestvovala u snimanju reklama i pozirala naga a onda je 1998. dobila vizu za SAD i započela novi život . Životni put će je voditi do sudbonosnog poznanstva sa Donaldom Trampom koje će biti krunisano brakom i titulom prve dame SAD.

 

foto: Profimedia

Iako su je pojedini mediji napadali i pokušavali da joj nakače afere, Melanija je zbog svog šarma i stila uspela da postane miljenica Amerikanaca ali i modnih znalaca širom sveta.

 

foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

No, teško je poverovati u to kada pogledamo njenu prvu fotografiju koju je snimio slovenački fotograf Stane Jerko. Gotovo možemo da poverujemo u ono bajkovito ,,ružno pače se pretvorilo u prelepog labuda".

 

foto: Profimedia

Na toj prvoj fotografiji, nastaloj kad je imala svega 16 godina teško možemo da prepoznamo buduću prvu damu SAD. Osim te jedne, Stane Jerko je napravio još fotografija koje možete pogledati u njegovom videu na Youtube - u.

 

 

 

makonda-tracker