nova tužiteljka

Melanija, žao mi je! Bivša Plejboj zečica otkrila novu Trampovu aferu

0

Nedavno je Karen Mekdugal, bivša Plejbojeva zečica, izjavila da je imala aferu sa Donaldom Trampom pre skoro više od decenije, a u jednom intervjuu za CNN je dodala i da su tada bili zaljubljeni jedno u drugo.

foto: Prodfimedia
foto: Prodfimedia

Mekdugalova je upoznala Trampa na jednom događaju u Plejboj vili. „Javio mi se i tokom cele večeri je bilo jasno da ga privlačim“, rekla je. Tramp joj je dao broj i uskoro su izašli na sastanak u hotel Beverli Hils, juna te godine, kada su i spavali.

 

Kao jedan od prljavijih momenata Mekdugalova je navela trenutak kad joj je Tramp ponudio novac nakon što su spavali:

Pokušao je da mi plati nakon što smo bili intimni, ali ja zaista nisam znala kako to da primim.“

Kuper je pitao da li je Tramp pokušao da joj preda novac, a Mekdugalova je odgovorila da jeste. „Ne znam ni kako da objasnim izraz na svom licu“, rekla je. „Mora da je bio mnogo tužan.“

 

Kao i Stormi Danijels, Mekdugalova je rekla da ju je Tramp jednom poredio sa svojom ćerkom, Ivankom.

Vrlo je ponosan na Ivanku, a i treba“, rekla je. „Rekao je da sam lepa kao ona.“

Upitana da li smatra čudnim to što je Tramp uporedio nekog s kim spava sa svojom ćerkom, Mekdugalova je rekla ne. „Znam dosta ljudi koji misle da je to čudno,“ rekla je Kuperu. „Bilo je nekih njegovih komentara u vestima koje sam čula, i smatram da su ti komentari pogrešni, ali da li mislim da je čudno da otac toliko voli svoju ćerku da se hvali njome? Ne, i ja se hvalim svojim psom toliko.“

 

foto: Profimedia

A na pitanje šta misli o Melaniji Tramp – koja je rodila Barona nakon njihove navodne afere – Mekdugalova je rekla:

Šta mogu reći osim da mi je žao. Žao mi je. Ne bih htela da se meni to desi. Žao mi je.“

Mekdugalova kaže da joj je bilo strašno neprijatno kada joj je Tramp, tokom posete njegovom stanu, pokazao Melanijinu sobu. Rekla je da je upoznala prvu damu na jednoj zabavi. Kuper je pokazala i fotografiju na kojoj je sa Melanijom, Ivankom i još nekim ženama.

Pokušala sam da se držim po strani“, rekla je Mekdugalova. „Osećala sam se krivom.“

Mekdugalova je rekla da su na kraju raskinuli vezu nakon 10 meseci, jer je bila preplavljena krivicom i morala je da se izvuče iz svega toga.

 

foto: Profimedia

To je bio prvi put da je Mekdugalova govorila o svojoj vezi sa predsednikom otkad je podigla tužbu da se povuče iz svog ugovora o ćutnji, koji je potpisala 2016. godine. Ona je druga žena u razmaku od samo nekoliko nedelja koja je optužila predsednika da pokušava da zataška svoje vanbračne odnose.

 

Mekdugalova tuži American Media Inc., kompaniju koja obuhvata časopis The National Enquirer, koji joj je, kako izveštava Wall Street Journal, platio 150.000 dolara za priču i nikada je nije objavio. Urednik tog časopisa, Dejvid Peker je Trampov prijatelj.

 

Tramp je opovrgao sve njene tvrdnje.

 

 

makonda-tracker