Mir kao najveća želja

Zapetalji smo se bežeći od javnosti: Nikada do sada otkriveni detalji veze najpoznatijeg prinčevskog para

0

Uskoro, svetlost dana ugledaće knjiga Kejt Nikol ("Harry: Life, Loss, and Love"), koja svojim radom takođe doprinosi Veniti Feru. Ona će tu otkriti ekskluzivne detalje veze prinčevskog para od trenutka kada je njihova veza obelodanjena u svetskim tabloidima oktobra 2016, do trenutka kada je Hari molio javnost da ne zazire u Meganinu privatnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Par je od jula pomenute godine gradio stubove jake ljubavne veze u striktnoj privatnosti, međutim kada su se odlučili da podignu vezu na viši nivo, imali su zadatak da se i te kako pomuče kako bi sebi osigurali uživanje u privatnosti.

 

foto: Profimedia

Hari je i te kako zahvalan na nekoliko meseci koliko je uspeo da provede samo sa Megan, bez konstatnog osvrtanja ka javnosti i medijima. Svakako, kako je veza postajala sve jača, sve više je razmišljao o planu be, jer je znao da će priča (bila ona istinita ili ne) uvek zauzimati po delić naslovne strane, ako ne i celu. U to se uverio onda kada su fotografi opkolili Meganinu kuću u Torontu, gde je u to vreme obitavala, pošto se saznalo da je on otkazao let i ostao u Britaniji.

 

Kada su vesti krenule da "cure" svuda okolo, Hari je bio uz Megan, a zajedno su se dogovorili da lepotica ostane kod prijatelja. Murlonijevi su bili među nekolicinom koja je znala za vezu od samog početka, baš kao i njihovi mališani Izobel, Brajan i Džon.

Kada bi ih posećivao, dolazio bi sa torbom punom poklona. Deca su ga brzo zavolela i bez toga, jer je prema njima bio neverovatan. Mislim da je Megan to 'kupilo', to kakav je kada su deca u pitanju. Iskreno, te momente smatram ključnim, bar što se nje tiče, tada se istinski zaljubila", prenosi Veniti Fer izjavu izvora.

Tako da je par dosta vremena proveo s prijateljima i njihovom porodicom, dok su mnogi mediji strpljivo čekali blizu Meganine kuće.

 

Već novembra, glumica je zatražila pauzu u snimanju serije ("Suits"), kako bi provela neko vreme s Harijem u Londonu. Međutim, umesto uživanja u romansi, poznata glumica suočila se sa Sanovim objavama njenih vrelih scena. Požalila se prijateljima da tamošnji mediji kao da su joj objavili rat.

 

Za Harija, to je bila "poslednja kap", pored strašnih komentara na internetu na koje je naišao. Iz tog razloga, brzo je reagovao. Ipak, dve njegove devojke postale su bivše nakon ogromnog pritiska medija. Zato i nije bilo iznenađujuće što je njegov potez, makar što se javnosti tiče, i te kako potvrdio sumnje o ljubavnoj vezi.

Princ Vilijam, koji je tada već vrlo dobro znao Megan, stao je uz svog brata i istakao kako je sve otišlo predaleko. On je poslednji put tako hitro reagovao 2012. godine, kada su medijima kružile fotografije Kejt kako se sunča u toplesu.

 

Nekoliko dana kasnije, Megan je fotografisana za vreme kupovine, dok se vraćala u palatu, što je potvrdilo da je sve to vreme bila uz Harija. Novinari Dejli Mejla priložili su detaljni pregled - pazarila je hranu u Velingtonovim čizmama i Barbur kaputu, sa Harijevom omiljenom braon kapicom na glavi...

 

 

makonda-tracker