Otkrivamo

Kad se pronađu dva slomljena srca: Velika bol - tajna uspeha veze Megan Markl i princa Harija?

0

Princ je i sam rekao da je, čim je upoznao Megan, znao da je ona prava žena za njega. Njegovim prijateljima sve je postalo jasno kada ju je pozvao da mu se pridruži u Bocvani, kako bi kampovali pod zvezdama i krenuli put upoznavanja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije teško primetiti da se i te kako brzo zaljubio u proslavljenu glumicu. Lepa je, inteligentna, zalaže se za mnoge stvari za koje se zalaže i on. Nežnu vezu ispunjenu sitnim znacima pažnje negovali su isprva u tajnosti, a kada se pročulo - već su imali snažno tlo pod nogama, te ih medijska pažnja nije omela da relativno brzo dođu do veridbe i nastave da planiraju zajedničku budućnost.

 

Princ Hari je, kažu, po prirodi jednostavan čovek koji ume da vodi računa o nekome, baš kao što je bila i njegova majka, nikada prežaljena pokojna princeza Dajana. S druge strane, Megan takođe dolazi iz porodice u kojoj obe roditeljske figure nisu bile "stalna pojava". Iz toga razloga, smatra se da su podignuti tako da savršeno odgovaraju jedno drugom. Naime, jedan od glavnih razloga za uspeh njihove ljubavi upravo je tuga. Tuga za porodicom, neophodnom celiom, podrškom koja dolazi iz kuće.

 

Roditelji Megan Markl razveli su se kada je njoj bilo tek šest godina.

Bili smo bliski. Tata bi me posetio nedeljom, večerali bi pred televizorom..." govorila je Megan za Veniti fer.

foto: Profimedia

Ipak, nije sve bilo sasvim u redu.

Postojala su izuzetno teška vremena za tako malu devjčicu. Bila je i u situacijama kada je morala da izabere stranu na koju će da stane. Bilo je i trenutaka kada su preko nje i razgovarali. A ona se uvek trudila da radi stvari tako da svi budu srečni", reči su prijatelja iz detinjstva, Ninaki Pridi.

Hari je razvod roditelja doživeo sa par godina više nego Megan, što svakako ne znači da ga je "sreća poslužila".

Bilo je trenutaka kada nas dvojica nismo dovoljno viđali ni mamu ni tatu. Bilo je mnogo putovanja, mnogo svađa. Znam da nismo jedini kojima se to dogodilo. Svakako, to je jako čudan način odrastanja."

Dajanin batler izjavio je za medije kako je dečacima razvod roditelja veoma teško pao. Majka je imala običaj da im, nakon svađe koju bi eventualno čula, pod vrata poturi ceduljicu na kojoj bi pisalo:

Biće sve okej."

foto: Profimedia

Obasipala ih je ljubavlju i uvek bi spavali sa njom u sobi kada bi bili kod nje", izjavio je nekadašnji batler princeze, Pol Barel.

Megan i Hari planiraju da provedu čitav život zajedno, a porodica će svakako biti prioritet. Dva slomljena srca su se našla i teško da će bilo šta stati između njih.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker