kraljevsko venčanje

Slepo joj veruje: Princa Hari i Megan neće predbračni ugovor (FOTO)

0

Princ, koji je trenutno peti u redu za nasleđe britanske krune, veruje u ljubav i da će brak s američkom glumicom opstati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i njegova verenica američka glumica Megan Markl neće potpisati predbračni ugovor, navode izvori bliski kraljevskom paru koji su želeli da ostanu anonimni.


Venčanje godine zakazano je za 19. maj u Londonu, a kako izvori navode, princ Hari, trenutno peti u redu za nasleđe britanske krune, veruje u ljubav i da će njegov brak s Megan opstati.

 

 

foto: Profimedia

Imovina princa Harija je procenjena na 30 miliona funti (oko 34 miliona evra), dok je Megan „teška“ oko četiri miliona funti (oko 4,5 miliona evra).

Hari nikada nije ni pomislio da potpiše predbračni ugovor i zaštiti svoju imovinu. On je siguran da će njegov brak opstati i da nema potrebe da se obezbedi na ovaj način - rekao je jedan od prinčevih prijatelja.

Krštenje Megan Markl: Otkriveni detalji sa najintimnije kraljevske ceremonije (FOTO)

 

Podsećamo, Megan iza sebe ima već jedan brak. Ona je dve godine bila venčana za producenta Trevora Engelsona. Princ Hari je 10 miliona funti nasledio od pokojne majke princeze Dajane kada je napunio 30 godina.

 

Preostalu imovinu dobio je oca princa Čarlsa i bake kraljice Elizabete Druge. Megan je, na drugoj strani, veći deo svoje imovine stekla tokom uspešne glumačke karijere.


Predbračni ugovori nisu legalni u Britaniji, ali ih sudije u velikoj meri uzimaju u obzir. Pojedini mediji su nedavno preneli da su kraljevski advokati za svaki slučaj napravili predbračni ugovor ukoliko se princ Hari predomisli.

 

 

 

makonda-tracker