može im se

Kad poznati krenu u šoping: Tigrovi, dijamanti, kuće za pse i lobanje dinosaurusa

0

Kad ste bogati, možete sebi da priuštite ispunjavanje svih snova, ma koliko to hirovito, ludo i kapriciozno ispalo. Pogledajte na šta su sve slavne ličnosti bacale svoj novac.

 

foto: Profimedia

Paris Hilton: 25.000 dolara za pse i 325.000 za njihovu kuću

Paris je dala 25.000 dolara za dva mala štenca, jednog je zadržala da pravi društvo svom kučetu koje je već imala, a drugo je poklonila majci. Pored toga, napravila je i kuću veliku 300 kvadratnih metara, koja je koštala 325.000 dolara, kako navodi Life & Style Weekly. Minijaturna vila ima centralno grejanje, dizajnerski nameštaj, kožne stolice, balkon i luster.

 

Majli Sajrus: 125.000 dolara za kola samo za njene pse

Majli obožava pse, toliko da je kupila vredni Rendž Rover Sport samo da bi njeni krzneni prijatelji mogli da se voze. Kako izvor kaže za The Daily Star: „Slobodni su da skaču po njemu, ostavljaju svoje dlake, grebu i imaju svoju ćebad.‟

 

Majk Tajson: 140.000 dolara za bengalske tigrove

Majk Tajson je jedna od poznatih ličnosti koja je bila poznata po trošenju novca ‒ dok nije objavio bankrot 2003. godine. Čuveni bokser pazario je dva bengalska tigra. Koštali su ga 140.000 dolara, ali je sportista morao da uloži dosta novca i u pravljenje odgovarajućeg prostora za život, na šta je potrošio hiljade dolara. Pored toga, plaćao je i 125.000 dolara godišnje treneru za životinje.

 

Lil Vejn: 150.000 dolara za dijamante na zubima

Još 2009. godine pevač je napravio dramatičnu modnu izjavu ‒ stavio je zlato i dijamante na zube. Kasnije je rekao Džimiju Kimelu da je promena permanentna i da se dijamanti ne mogu skinuti.

 

Tom Kruz: 200.000 dolara za sopstvenu ultrazvuk mašinu

Tom Kruz je bio toliko srećan zbog začeća ćerkice Suri, da je kupio svoju sonogram mašinu. U intervjuu sa Barbarom Volters izjavio je da je kupio mašinu kojom će pratiti trudnoću svoje žene.

 

Nikolas Kejdž: 270.000 dolara za lobanju dinosaurusa

Kejdž je poznat po svom bizarnom hobiju sakupljanja svakojakih stvari, pa je tako Vanity Fair izvestio da je Oskarovac kupio lobanju Tiranosaurusa staru 67 miliona godina na jednoj aukciji 2007. godine, kada je nadmašio ponudu Leonarda Dikaprija. Glumac je kasnije vratio lobanju, jer se saznalo da je u pitanju ukradena imovina.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker