En Hatavej i Džejk Gilenhal: Seksi naslovna strana

Protagonisti romantične komedije Love and Other Drugs, En Hatavej i Džejk Gilenhal, slikali su se obnaženi za tri različite naslovnice magazina Entertainment weekly
0
1 / 3 Foto: Entertainment Weekly

Romantična komedija Love and Other Drugs po svemu sudeći će, i pre svetske premijere koja bi trebalo da se održi 24. novembra, biti proglašena za najseksipilnije filmsko ostvarenje godine. Stoga su glavni glumci, dvadesetosmogodišnja En Hatavej i dve godine stariji Džejk Gilenhal, pristali da u saradnji sa magazinom Entertaniment weekly urade set provokativnih fotografija na kojima se vide njih dvoje u veoma intimnom zagrljaju bez odeće na sebi.

- Postoje ti strašno poražavajući trenuci kada shvatite da treba da se razodenete pred gomilom nepoznatih ljudi. Upravo zbog takvih momenata ja se ne usuđujem da idem na plažu u bikiniju. Na početku rada na snimanju ovih fotografija, skidala bih odeću u poslednjem trenutku, a između setova bih trčala da se odmah ponovo pokrijem. Naravno, to je rezultiralo time da bi smo gubili barem dvadesetak minuta na popravljanje šminke koja se razmazala po mojoj odeći. Ubrzo sam shvatila da na taj način samo produžavam agoniju, a da pritom oduzimam vreme i svima ostalima. Donela sam odluku da se opustim i naprosto zabavim – opisala je simpatična En svoje iskustvo sa ove foto-sesije simpatična En.

makonda-tracker