iznenađenje

Porodični život najvažniji: Holivudska zvezda povlači se iz sveta glume

0

Iako ima samo 45 godina, Kameron Dijaz, koja od 1994. godine na velikim ekranima mami poglede muškaraca i žena širom sveta, pauziraće svoju uspešnu glumačku karijeru ne bi li se posvetila porodičnom životu, kako kaže njena prijateljica Selma Bler.

foto: joel-ryan-ap_ff
foto: joel-ryan-ap_ff

Selma Bler bila je Dijazina koleginica u filmu Najslađa stvar (2002). Dve prijateljice nedavno su se srele i razgovarale o tom filmu, kada je Selma izrazila želju da snimi i drugi deo, ali je Kameron bila izričito protiv ‒ dosta joj je filmova, prenela je Selma Bler američkim medijima.

 

foto: Profimedia

Blerova je medijima rekla da je Kameron srećna, zaljubljena i da jednostavno želi da kvalitetno iskoristi svoje vreme i slobodu. Kameron Dijaz poslednji put se na velikim ekranima pojavila 2014. godine, u filmu Eni, a otad navodno odbija svaku ponudu za film.

 

foto: Profimedia

Ranije ove godine velika tema bila je Kameronina želja da dobije bebu sa svojim mužem, Bendžijem Madenom, gitaristom i pevačom benda Good Charlotte. Oboje bi hteli da se ostvare u najvažnijoj ulozi života ‒ ulozi roditelja ‒  i žarko žele da stvore porodicu. Dosta se šuškalo o Kameroninoj trudnoći, ali slavna glumica još uvek ništa nije zvanično potvrdila.

 

 

makonda-tracker