ne strahuje više

Mlađe koleginice imaju strah od toga da je podrže: Rada Manojlović iskazala jasan stav o Jeleni Karleuši

0

Rada Manojlović u poslednje vreme govori bez dlake na jeziku, a otkriva da se dugo plašila da kaže neke stvari javno i da je išla linijom manjeg otpora.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Sada joj, međutim, nije problem da prizna da podržava Jelenu Karleušu, iako se to možda neće dopasti njenoj konkurenciji.

 

foto: Dragana Udovičić

 

Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ne samo zbog izgleda, seksepila i oblačenja već i zbog toga što čvrsto stoji na zemlji. Oduševljava me i zbog ljudskosti koju pokazuje prema drugim ljudima. Verujem da mlađe koleginice imaju strah od toga da je podrže u bilo kojem smislu da se ne bi zamerale nekim drugim pevačkim veličinama. Ne treba im to zamerati, ni ja nisam smela deset godina da iznesem svoje mišljenje, išla sam linijom manjeg otpora. U poslednjih godinu-dve nemam nikakvu potrebu da o bilo čemu ćutim. Treba vremena na ovoj estradi da se oslobodiš i da prihvatiš posledice toga da podržiš nekog protiv koga neko drugi od kolega ima nešto. Tu će uvek neko smrtno da se uvredi i naljuti, takva je profesija", iskrena je Rada.

 

makonda-tracker