iskreno

Bio sam par puta mrtav, pa homoseksualac: Petar Grašo otvorio srce i priznao zašto ne želi da stane na ludi kamen

0

"Mi ne čuvamo vezu na taj način da je to zabranjena tema"..

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Miljenik ženske publike kako u Srbiji tako u Hrvatskoj Petar Grašo otkriva da li je romantičan i kada će pred oltar sa izabranicom i koleginicom Danijelom Martinović.

 

-Mediji su nas rastavljali, venčavali, bio sam par puta mrtav, pa homoseksualac, sve ono što svi pevači prođu u toku svoje karijere. To je jedan ranac koji dobiješ kada si iznad proseka. Taj deo intime svaki čovek mora da ima za sebe", kaže pevač i objašnjava zašto ne detaljiše o vezi sa Danijelom i dodaje:

 

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial) on

 

Mi ne čuvamo vezu na taj način da je to zabranjena tema, nekako smo se oboje odlučili da taj privatan život, koliko god je moguće, maknemo sa strane. Većina mog pojavljivanja je javno, devedeset odsto i tih deset odsto što ostaje za mene nisam spreman da ponudim na tacni. Neću da slikam svoju spavaću sobu - uporan je da o Danijeli ne kaže ni reč. Kako Petar dolazi iz jedne tradicionalne dalmatinske sredine, zanimalo nas da li će ispuniti želju porodice da ozakoni dugogodišnju vezu", rekao je Grašo i dodaje:

"Smatram da o tome treba da brinem ja i uopšte me ne interesuje okolina. Bilo kakvi pritisci tog tipa o svadbi, potomstvu su nešto što je nametnuto od sredine. Nisam tip koji ne drži do tradicije, ali smatram da u današnje vreme je puno važnije kako se osećaš, a ne da si rob koji zavisi od mišljenja drugih. Na takva pitanja imam spremno kontrapitanje “da li je bolje da žena bude u braku u kom je tuče muž”? Meni je bolje živeti nepečatiran u jednoj slobodnoj vezi. Ljubav se pokazuje obožavanjem, kuvanjem i putovanjima, a ne pečatom. Nisam rob tradicije i mislim da nisam zbog toga manje dobar čovek", izjavio je.

 

makonda-tracker