Kristina Kovač: Čari nove ljubavi

Iako je u februaru okončala sedmogodišnji brak sa Igorom Perovićem, pevačica i kantautorka Kristina Kovač početkom leta otpočela je novu uzbudljivu romansu sa Danijelom Brakusom
0
1 / 2 Foto: Story Press

Atraktivna pop pevačica Kristina Kovač (35) pre nekoliko meseci otpočela je romantičnu vezu sa Danijelom Brakusom (33), mlađim bratom voditelja radija B92 Igora Brakusa, sa kojim se sve češće pojavljuje u javnosti. Zajedničke šetnje centrom srpske prestonice postale su sve učestalije, a par javno razmenjuje nežnosti ne ustručavajući se od radoznalih pogleda prolaznika. Naime, otkako su uplovili u emotivnu romansu, šarmantna kantautorka i njen izabranik u potpunosti su zaneseni čarima nove ljubavi, zbog čega svaki trenutak provode zajedno. Iako prilikom upoznavanja nisu ni slutili da im se smeška zajednička budućnost,  posle nekoliko razgovora uvideli su da im se stavovi i gledišta umnogome podudaraju, što je doprinelo da se prepuste hemiji koja je oslobodila lepršava osećanja.

- Ne želim da pričam o privatnom životu – rekla je pevačica na pitanje da li je njeno srce osvojio Dejan Brakus ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje priču kako je ponovo ludo zaljubljena. Inače, do Kristininog i Danijelovog prvog susreta došlo je početkom leta posredstvom zajedničkih prijatelja kada su se igrom sudbine našli na istom mestu i otpočeli razgovor koji im je u samom startu otkrio da su kao stvoreni jedno za drugo.

Iako posle neuspele veze i braka mnogima teško polazi za rukom da dobiju drugu šansu za pravu ljubav, Kristini se posrećilo da kratko samuje nakon razvoda od Igora Perovića, bivšeg člana grupe Plejboj. Bez obzira na to što su godinama važili za skladan par čiji je odnos ispunjen razumevanjem i ljubavlju, Kristina i Igor su u februaru ove godine i sudski stavili tačku na svoju vezu. Njih dvoje su tokom sedmogodišnjeg braka dobili danas dvogodišnju ćerku Taru koja im je uprkos svih razlika koje su ih rastavile ostala na prvom mestu i zbog čijih su potreba oboje spremni da odu i na kraj sveta.

Moni Marković

makonda-tracker